Fredag v 28+4

God morgon!
 
Ser ut att bli en riktigt fin dag idag! Klockan är strax 08, och jag ska iväg till barnmorskan.
Igår var jag upptagen hela dagen, det var nämligen en väldigt nervös dag för oss men allt gick bra och nu har Jim äntligen fått sitt körkort! WOHOO!! =) Nu behöver jag inte oroa mig för vem som ska köra till förlossningen, haha... Men jag lär inte få se så mycket av bilen i fortsättningen för Jim vill ut och köra hela tiden =)
 
Såhär ser magen ut idag!
 
Jag tror att det börjar bli lite trångt där inne. Han rör sig på ett helt annat sätt nu och sparkarna har börjat kännas mer obehagliga och onda. Nu är det inte många dagar kvar innan jag går in i vecka 30 och det känns som ett slags delmål i graviditeten. Det är bara 79 dagar kvar till bf nu dessutom! Tiden har verkligen gått hur snabbt som helst. Jag kan fan inte fatta det. Har redan varit gravid i mer än 200 dagar! SJUKT!
 
Byxorna jag försökte sy igår blev inge bra alls. Det hela slutade med ett raseri-utbrott som hette duga och ett par byxor som bara var halvfärdiga. Jag tänkte kanske ge det ett nytt försök idag.. =)
 
Hörs senare! Ha en bra Fredag =)

Mysig kvällIkväll lagade jag kycklingfajitas med vitlökssås! Sjukt gott! Och till efterrätt lite vattenmelon. Nu ligger vi i soffan och känner när bebis sparkar som en galning. Så mysigt! 

Imorgon ska jag försöka mig på att sy de där baby-byxorna jag skrev om tidigare. Jag köpte ett enkelt blått tyg bara för att prova och se om jag klarade av det. (Jag är ingen pysslig människa alls, så det är inte säkert det blir särskilt bra alls!) om jag lyckas så kommer jag köpa lite fler tyger och sy fler byxor :)

Tyget jag köpte för att sy lakan till vagnen är ett ljust tyg med moln på! Jättesött och jag ska nog sy ett örngott i samma tyg.

Hur har ni bäddat i er vagn? Berätta gärna! :)

Full av energi

Idag är det Onsdag och jag vaknade med massa energi! Tyvärr så hade vädret bestämt sig för att leva jävel idag, så det är mulet, grått, kallt, regnigt och snöblandat.. OCH blåsigt. Så min energi tog slut långt innan lunch.
 
Idag har jag varit i tygaffären och köpt lite tyger. Jag ska försöka mig på att sy lite baby-byxor och även lite lakan till barnvagnen. Men det ska jag göra en annan dag.
 
Den senaste veckan har jag börjat känna mig mer och mer handikappad. Jag flåsar värre än jag gjorde när jag rökade 1 paket cigg om dagen. (Nu rökar jag inga cigg alls, ska tilläggas!) Det har blivit en kamp att få på sig strumporna på morgonen. I duschen sitter jag ner på en pall för det är jobbigt att stå.
 
Ni ser ju. Den är liksom i vägen. Det beror dock lite på hur herrn där inne ligger. Ibland går allt jättesmidigt för då ligger han ganska "högt" eller vad man ska säga. Men oftast ligger han lågt och knökar. Då blir vardagen helt plötsligt väldigt spännande...
 
Jag var och storhandlade förut. Det är också ganska spännande för man vet aldrig om man ska kissa ner sig eller inte. Helt plötsligt får man en karatespark på blåsan och då är det typ kört. Finns inte mycket mer man kan göra än att knipa. Och det är inte säkert att det hjälper kan jag meddela..
 
Till lunch åt jag 2 goda toasts men jag är fortfarande precis lika hungrig som jag var innan. Ännu en sak som är frustrerande med att vara gravid... Jag är hungrig KONSTANT. Jag menar hela tiden. Dygnet runt. Spelar ingen roll hur mkt jag äter för det går alltid ner mer.
 
Nu ska jag vika lite tvätt. Och tvätta lite mer. Ha en fin Onsdag =)