Full av energi

Idag är det Onsdag och jag vaknade med massa energi! Tyvärr så hade vädret bestämt sig för att leva jävel idag, så det är mulet, grått, kallt, regnigt och snöblandat.. OCH blåsigt. Så min energi tog slut långt innan lunch.
 
Idag har jag varit i tygaffären och köpt lite tyger. Jag ska försöka mig på att sy lite baby-byxor och även lite lakan till barnvagnen. Men det ska jag göra en annan dag.
 
Den senaste veckan har jag börjat känna mig mer och mer handikappad. Jag flåsar värre än jag gjorde när jag rökade 1 paket cigg om dagen. (Nu rökar jag inga cigg alls, ska tilläggas!) Det har blivit en kamp att få på sig strumporna på morgonen. I duschen sitter jag ner på en pall för det är jobbigt att stå.
 
Ni ser ju. Den är liksom i vägen. Det beror dock lite på hur herrn där inne ligger. Ibland går allt jättesmidigt för då ligger han ganska "högt" eller vad man ska säga. Men oftast ligger han lågt och knökar. Då blir vardagen helt plötsligt väldigt spännande...
 
Jag var och storhandlade förut. Det är också ganska spännande för man vet aldrig om man ska kissa ner sig eller inte. Helt plötsligt får man en karatespark på blåsan och då är det typ kört. Finns inte mycket mer man kan göra än att knipa. Och det är inte säkert att det hjälper kan jag meddela..
 
Till lunch åt jag 2 goda toasts men jag är fortfarande precis lika hungrig som jag var innan. Ännu en sak som är frustrerande med att vara gravid... Jag är hungrig KONSTANT. Jag menar hela tiden. Dygnet runt. Spelar ingen roll hur mkt jag äter för det går alltid ner mer.
 
Nu ska jag vika lite tvätt. Och tvätta lite mer. Ha en fin Onsdag =)
 
 
 


Kom ihåg